המעבדה

כדי לעשות גלידה טובה צריך שלושה דברים: חומר גלם מצוין, מתכון מדויק, וטריות. לשם כך הקמנו את המעבדה לגלידה, בה אנחנו מטפלים בחומרי הגלם ורוקחים אותם לפי המתכון.
איך זה עובד?
במעבדה שלנו ישנם, מלבד הציוד הרגיל, גם שני מרכיבים חשובים שיוצרים גלידה נהדרת: סקרנות ותשוקה. בכל פעם שיש לנו רעיון אנחנו מנסים אותו במעבדה, לפעמים אפילו עשרות פעמים, עד שאנחנו מוצאים את הטעם שמתאים לנו. ואיך אנחנו יודעים שטעם מתאים לנו? - כאשר ברגע שהגלידה הטריה יוצאת מהמכונה, כולנו מתחילים לאכול אותה בלי מעצורים, עד שהיא נגמרת.
אחרי שסיימנו להשתגע במעבדה אנחנו רושמים את המתכון של הגלידה, ומתחילים להכין לפיו כמות קצת יותר גדולה. מכיוון שהטריות של הגלידה מאוד חשובה לנו, בסדנה אנחנו עושים רק חלק מהתהליך: חותכים פירות, מערבבים סוכרים, מבשלים הכל ביחד ואורזים בשקיות מיוחדות. את השקיות אנחנו שולחים למטבחים של החנויות שלנו, ושם מכינים מהם גלידה טרייה מדי יום.