הבוזה שלנו

הבוזה שלנו

בבוזה אנו מאמינים שגלידה טובה חייבת להיות טרייה, מדויקת, ומן החומרים הטובים ביותר. לכן אנו מכינים את הגלידה שלנו מדי יום בתהליך קפדני בעבודת יד, בשימוש בחומרי גלם מקומיים מצוינים, וכל הזמן משפרים את המתכונים.

כשאנו יוצרים גלידה חשוב לנו להקפיד על האופי, הטעם והמרקם של כל אחד מהסוגים שלה, כי כמו צבעים, שירים או אנשים – גם לגלידה שלנו יש סוגים רבים. למשל: “שוקולד עשיר” – יציבה ורצינית, ותיקה ומכובדת; “ערק אשכוליות” – צעירה, מרעננת ומפתיעה; “מסקרפונה תאנים”. שאי אפשר ממש לדעת אם היא מכאן או ממקום אחר לגמרי; “וניל” – נוסטלגית ומזכירה את הילדות; “דובדבן” – עונתית ומסמלת את האביב, מגיעה ומייד עוזבת; “קרם בוזה”, שאנחנו כל כך אוהבים עד שקראנו לה על שמנו; “קשיופאה” – מתוקה ומלוחה, משגעת את כל החושים, והיא על שם קבוצת הכוכבים “קסיופאה”; “סורבה יין אדום”, הביישנית אשר יוצאת רק לעיתים רחוקות מאוחר בלילה, כשכמעט אף אחד לא רואה; “סורבה וסאבי ותפוח עץ”, שהיא כל כך מוזרה, אבל היינו חייבים לנסות.

כדי שיהיה אפשר להרגיש את השוני, אנחנו משתדלים להכין גלידות פחות מתוקות ולהבליט את חומר הגלם אותו בחרנו בשבילן.