המעבדה

כדי לעשות גלידה טובה צריך שלושה דברים: חומר גלם מצוין, מתכון מדויק, וטריות. לשם כך הקמנו את המעבדה לגלידה, בה אנו מטפלים בחומרי הגלם ורוקחים אותם לפי המתכון.

איך זה עובד?
במעבדה שלנו ישנם, מלבד הציוד הרגיל, גם שני מרכיבים חשובים שיוצרים גלידה משובחת: סקרנות ותשוקה. בכל פעם שיש לנו רעיון אנחנו מנסים אותו במעבדה, לפעמים אפילו עשרות פעמים, עד שאנו מוצאים את הטעם שמתאים לנו.

ואיך אנו יודעים שטעם מתאים לנו? – כאשר ברגע שהגלידה הטרייה יוצאת מהמכונה, כולנו מתחילים לאכול אותה בלי מעצורים, עד שהיא נגמרת.

אחרי שסיימנו להשתגע במעבדה אנחנו רושמים את המתכון של הגלידה, ומתחילים להכין לפיו כמות קצת יותר גדולה.

מאחר שהטריות של הגלידה מאוד חשובה לנו, בבית המלאכה שלנו אנחנו עושים רק חלק מהתהליך: חותכים פירות, מערבבים סוכרים, מבשלים הכל ביחד, ואורזים בשקיות מיוחדות. את השקיות אנו שולחים למטבחים של החנויות שלנו, ושם מכינים מהחומרים גלידה טרייה מדי יום.